Kirjoittaja Aihe: apua Glock 26 advancen kanssa.  (Luettu 5858 kertaa)

Poissa `J00NA

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 19
apua Glock 26 advancen kanssa.
« : 12.02.08 - klo:19:58 »
Glock 26 Advance Blow-Back.

Ostin aseen n. viikko sitten kaverilta ja sanoi että aseessa ei ole mitään vikaa kuin syöttö vikoja sillon tällön mutta harvoin.
Nyt pihalla mitä olen ampunut niin ei syötä kuulia ollenkaan paitsi silloin kun on vetänyt luistimesta kuin vemppupistoolista missä vika? :D
Käytän aseessa Ultrair kaasua joka on ostettu honkkarista.Olen kuullut että kaasu on huono laatuista. Tiedättekö yhtään että jos käyttäisi kunnon kaasua niin pärjäiskö yhdellä täytöllä noin 2 lippallista? Tuolla kaasulla ase ei ammu edes lipasta tyhjäksi. Ja kun kuulat loppuu lippaasta luistimen pitäisi jäädä taakse mutta ei jää? missä vikoja? Apuja pls. (:tuohon asentoon sen pitäisi jäädä kun kuulat loppuu. (kuva)

[ylläpito on poistanut liitteen]
« Viimeksi muokattu: 12.02.08 - klo:20:16 kirjoittanut `J00NA »

Poissa stirre

  • webmaster, vpj
  • Hallitus/Ylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 1680
  • Lumberjack Commandos
    • Järvenpää-airsoft
Vs: apua Glock 26 advancen kanssa.
« Vastaus #1 : 12.02.08 - klo:20:28 »
Veikkaisimpa että kaasun paine ei riitä. Tämä näkyy yleisimmin juuri siinä että luisti ei jää lukkoon taakse. Toinen vaihtoehto on se että lukittus kolo luistissa voi olla muotoutunut takaata pyöreäksi, jolloin vipu ei pysty lukittamaan luistia vaan se karkaa kolosta. Tosin veikkaanpa että kyseessä on ensimmäinen näistä kahdesta, tässä tilanteessa siis.

Ja miksi lippaat eivät syötä ennen kuin luisti on vedetty taakse ja vapautettu takaisin eteen? Kun pistää lippaan sisälle tulee luistin olla taka-asennossa, muuten ase ei syötä kuulia kuularamppiin, aivan samoin oikeiden aseiden kanssa. Mikään ei pääse syöttämään patruunaa patruunapesään, jos luisti on edessä. Elikkä ensiksi luisti taakse, lipas sisään, luisti eteen ja ampumaan.

Toivottavasti nuo auttavat ongelman ratkaisemisessa ja selventämään miksi ase ei ammu ennen luistin liikuttamista.

E: Muistakaas myös että kesällä hyvin toimivat kaasut eivät toimi näillä keleillä kunnolla, kaasu alkaa näet muuttua nestemäiseksi, jolloin siihen ei saa enää aseen toimintaan tarvittavaa kaasua tarpeellisella paineella.
« Viimeksi muokattu: 12.02.08 - klo:21:01 kirjoittanut stirling »
Kuka tuo aseen veitsitappeluun? -Voittaja.