Muovikuula-aseet > Virittäminen

CYMA AK47

(1/2) > >>

makeboy:
Kaveri on siis rakentamassa tuommosta ja pyysi minua kysymään neuvoa kun haluisi siitä ns. LMG:n eli pitäisi kestää pitkiä sarjoja eikä hän tiedä mitä vaihtaisi siihen.

Korjailtu -Geggo

KURP1TSA:
Iteltä löytyy kyseinen ase ja koneisto kestää ainakin normaaleja hieman pidempiä sarjoja, mutta jos sitä rupee todella pitkiä sarjoja ampumaan niin uskon, että perus CYMAn koneisto ei sitä kestä ja jos haluat nopean sarjan aseeseen niin 11,1v LiPoa tai muita yli 9,6v akkuja ei koneiston ainakaan pitäisi kestää.
Myös aseen muovirunko (ainakin omassani on muovia) on heikko, eli metallirunko.


Myyrä:
Jos haluaa myös nopeaa sarjaa niin moottorin vaihto parempaan vois olla jees.

Geggo:
Ihan ekana kestävä mosfetti sinne ja liitinten vaihto parempin. Sitten shimmitys, rasvaus, tiivistys ja kohtauskulman säätö. Jos aseesta tulee m120 tasoinen en itse lähtisi vielä vaihtamaan mitään ellei jossain osassa ole selvää kulumaa. Jos suutin ei ole tiivis niin se kannattaa vaihtaa sellaiseen, jossa on O-rengas. Jos tiivisteleminen ei auta tarkkuuteen kannattaa hoppikumi vaihtaa. Akuksi 11,1v lipo. Moottorin voi vaihtaa johonkin kiinatorqueen jos haluaa lisää rofia.

Tämä viesti on vain yhden ihmisen henkilökohtainen mielipide eikä mikään taivaallinen totuus.

Pexi69:
Gekko unohti rataslaatikon kiilloituksen, pelkällä kiilloituksella sain 3 bp/s nousun sarjaan.
Tarkkuuteen kannattaa sijoittaa piipun kiilloituksella ja teflonteippi modilla, AEG:ssä alle satkun piiput on melko turhia.
Lisäksi sylinterin kiilloitus ja o-renkaan venytys.

Ihan pelkillä kotimodauksilla kiinaosista saa varsin pätevän pyssyn, kalliit ja ylihinaiset viriviri osat ei kuitenkaan auta juuri muuhun kuin kestävyyteen.


Noi cyman rattaat ainakin tuntuvat kestävän melkoista rääkkiä, omassa parassa poksahtivat vasta 8k kuulan jälkeen m130 jousella ja 1500 kuulan sarjalla. Tosin syynä oli mitä ilmeisemmin vioittunut kuulalaakeri.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta