Kirjoittaja Aihe: Säännöt!! lue ennen kirjoittelua  (Luettu 8853 kertaa)

Poissa stirre

 • webmaster, vpj
 • Hallitus/Ylläpitäjä
 • *****
 • Viestejä: 1680
 • Lumberjack Commandos
  • Järvenpää-airsoft
Säännöt!! lue ennen kirjoittelua
« : 05.10.06 - klo:16:09 »
Järvenpää-airsoft RY:n foorumeiden säännöt
- Rekisteröidessäsi nimimerkkiä pyri olemaan käyttämättä erikoismerkkejä (ainoat sallitut erikoismerkit ovat – ja ’ jotka voivat olla vain ja ainoastaan nimimerkin keskellä, ei alussa eikä lopussa) tai numeroita (numerot sallitaan vain nimimerkin lopussa ja vain kohtuudella ja järkevyydellä).
- Ylläpito voi poistaa ilman eri ilmoitusta kaikki rasistiset tai kolmatta osapuolta loukkaavat nimimerkit ja avatarit sekä kyseisen käyttäjän IP-osoite, nimi ja nimimerkki laitetaan kieltolistalle.

- Ennenkuin teet uuden aiheen, tarkista haulla, löytyykö kyseinen aihe jo, tai löydättekö vastauksen kysymykseenne jo löytyvästä aiheesta.
- Ennenkuin postaat, varmista että sinulla on oikea alue sille. Kaikki alueeseen kuulumattomat postaukset joko lentävät roskakoriin tai sitten siirretään oikeaan paikkaan (riippuen moderaattorin sillä hetkellä olevasta mielentilasta).
- Ennen kuin postaat, laita aiheellesi sopiva ja selvä nimi. Epäselvät postaukset (koskien topic & sisältö) lentää roskakoriin.
-Mikäli viestisi on siirretty roskakoriin, tarkoittaa se sitä että joku ylläpitäjä on katsonut aiheelliseksi poistaa viestin, jos et ymmärrä miksi olet saanut todennäköisesti selitteen asiasta yksityisviestillä. Vaikka et olisikaan tyytyväinen moderaattorin/ylläpitäjän päätökseen, älä kuitenkaan lähetä samansisältöistä tekstiä uudestaan, tällä tavalla ansaitset vain bannia.
- Jos joku, ohjeesta huolimatta, kuitenkin tekee uuden aiheen samasta asiasta, tehkää te työ hänen puolestaan, ja antakaa suoria linkkejä niihin aiheisiin, jossa kyseistä asiaa jo keskustellaan. Hän ei kaipaa viestejä tyyliin "NO VITSI KÄYTÄ HAKUA!!!1" tai " VITSIN PÄLLI NÄITÄ ON JO, OOTKO IHAN LAALAALAA1". Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. Kenellekkään ei tarvitse avautua kiroillen, mikäli hän kysyisikin vähän hassuja kysymyksiä, kaikille ei kaikki ole itsestäänselvää, ja valitettavasti uusavuttomuus on vakava sairaus.

- Jos haluat kiroilla älä sitä tee kuitenkaan täällä.
- Lause alkaa isolla kirjaimella ja päättyy YHTEEN lopetusmerkkiin. Kirjoittaessasi viestiä muista käyttää välejä, jolloin tekstisi on helpompaa lukea. Myös epämääräisen puhekielen käyttö hankaloittaa sisältösi ymmärrettävyyttä.
- Kirjoittaessasi viestiä älä unohda sisältöä. Mikään ei ole turhauttaampaa kuin viestit joiden merkkien määrä voidaan laskea sormien määrällä. Älä vastaa viestiin tai aloita uutta ketjua jollei sinulla ole asiaa.
- Kun joku kysyy jotain, on AIVAN turha vastata [Kyllä / ei], kun se ei millään tavalla auta kysyjää. PERUSTELKAA MIKSI OLETTE SITÄ MIELTÄ.
- Älkää turhaan postatko viestejä joissa lukee ”Modet poistakaa/lukitkaa tää ketju” tai muuta vastaavaa. Tuollaisen viestin postaaminen aiheuttaa moderaattoreille turhaa päänvaivaa, kun heidän pitää miettiä miten henkilöä pitää rangaista.
Mikäli mielestäsi käyttäjä rikkoo foorumin sääntöjä voit raportoida asiasta käyttäen "Ilmoita valvojille"-nappia.
-Toisten käyttäjien haukkuminen, kiroileminen tai muuten asiaton ja lapsellinen käyttäytyminen on kielletty ja johtaa suoraan käyttäjän oikeuksien tilapäiseen lopettamiseen. Jos siitä huolimatta se jatkuu käyttäjän oikeudet lopetetaan.
-Kaikenlaisen loukkaavan ja epäsopivan materiaalin linkittäminen yms. on ehdottomasti kiellettyä ja johtaa tunnusten väliaikaiseen poistamiseen. Mikäli tästä huolimatta se jatkuu voidaan käyttäjän oikeudet lopettaa pysyvästi.

Kaikki käyttäjät jotka eivät noudata näitä sääntöjä tullaan poistamaan ennaltamääräämättömäksi ajaksi.

-Ylläpito voi poistaa ja muokkaa viestejäsi parhaakseen katsomalla tavallaan.


Käyttäjän velvoitteet:
Käyttäessäni tätä palvelua en kirjoita viestejä tai julkaise kuvia jotka ovat hyvien tapojen vastaisia, ovat rasistisia tai kolmatta osapuolta loukkaavia, sisältävät seksuaalista materiaalia tai rikkovat lakia.
Sitoudun olemaan laittamatta tekijänoikeuksia sisältävää materiaalia, ellei tekijänoikeus ole minun tai minulla on siihen lupa. Spämmi, mainokset, yms. turha viestintä ei myöskään kuulu tapoihini.
Hyväksyn myös, että kirjoittamiani viestejä ja julkaisemiani kuvia voidaan vapaasti käyttää ja ylläpidolla on oikeus poistaa tai muokata viestejäni, kuvia tai tunnuksia kysymättä lupaani.

Järvenpää-airsoft RY:n oikeudet ja Velvoitteet:
Järvenpää-airsoft RY:llä on myös oikeus ottaa talteen tietoni tai IP-osoitteeni ja kieltää pääsyn palveluun käyttäen niitä, mikäli olen rikkonut tätä käyttöehtosopimusta tai käyttäytynyt muuten epäsoveliaasti.
Järvenpää-airsoft RY ja foorumin ylläpito ei ole vastuussa käyttäjien palveluun tuottaman sisällön mahdollisesta tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta.
Järvenpää-airsoft RY ei luovuta kenenkään henkilötietoja(sähköposti osoitteet eivät ole henkilötietoihin sisältyvää tietoa)  kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä.
Järvenpää-airsoft RY ei luovuttaa henkilön sähköposti osoitteen julkisesti( vain rekisteröityneille käyttäjille) ja vain mikäli käyttäjä suostuu tähän.
Järvenpää-airsoft RY ei vastaa käyttäjälle tai kolmansille osapuolille tapahtuneista vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä. Järvenpää-airsoft RY ei myöskään vastaa käyttäjän ja palvelun välisestä tietoturvasta, eikä vastaa viestien sisällöstä tai perillemenosta.
Järvenpää-airsoft RY ei vastaa palvelussa olevien linkkien tarjoamien palvelujen sisällöstä, virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta.


Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt myös sen, että saamme lähettää sähköpostiisi ajoittaisia uutis- ja mainoskirjeitä(maksimissaan yhden (1.) kerran kuukaudessa).
« Viimeksi muokattu: 27.09.07 - klo:15:02 kirjoittanut stirling »
Kuka tuo aseen veitsitappeluun? -Voittaja.

Poissa stirre

 • webmaster, vpj
 • Hallitus/Ylläpitäjä
 • *****
 • Viestejä: 1680
 • Lumberjack Commandos
  • Järvenpää-airsoft
Vs: Säännöt!! lue ennen kirjoittelua
« Vastaus #1 : 27.09.07 - klo:15:02 »
Sääntöjä muokattu. Lukekaa ja sisäistäkää!
Kuka tuo aseen veitsitappeluun? -Voittaja.