Kirjoittaja Aihe: Tali-Ihantala (Se uusi suomalainen)  (Luettu 2147 kertaa)

Poissa VompoVompatti

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 215
Tali-Ihantala (Se uusi suomalainen)
« : 25.12.07 - klo:00:36 »
Tuli teatterissa oikein katsottua suomalainen elokuva ensimmäistä kertaa. Olisi pitänyt jättää väliin. Oli tuo nyt kuitenkin parempi kuin Etulinjan edessä, joka melkein itketti, mutta se nyt ei paljoa pelasta.

Pari koomista kohtaa oli, mutta ilmeisesti kohdat oli tarkoitettu jotenkin järkyttäviksi, joten metsään meni taas. Elokuva epäonnistuu kuvaamaan taistelun massiivisuutta. Välillä tuntuu siltä kuin yksi suomalainen sturmi tuhoaa 4 sotkaa ja sota on sitten siinä, Suomi on pelastettu. Panssarimiesten ja tulenjohtajien kohdat olisi voinut ihan hyvin jättää pois ja näyttää vain karttakuvat ja tekstit, jotka koittavat selittää epätoivoisesti mitä h*lvettiä ruudulla näet (Ei pitäisi olla näin kun kerran voidaan näyttää liikkuvaakuvaa ja soittaa ääniraitaa).

Katsokaa vaikka vanha tuntematon ja säästäkää rahanne. Tässä ei ole mitään näyttävämpää kuin räjähdykset ja niistä ei kannata maksaa. Telkkarista varmaan näyttävät kuitenkin parin vuoden sisällä, joten sieltä voi sitten ihmetellä miksi kukaan on antanut rahaa tämän filmin tekemiseen tai miksi Åken pitää tehdä elokuvia.
"War is not about who is right, it's about who is left"

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

Poissa Migog

  • T-Uhka
  • Puuhapete
  • ****
  • Viestejä: 1228
  • Callsign Gayfrog
Vs: Tali-Ihantala (Se uusi suomalainen)
« Vastaus #1 : 25.12.07 - klo:19:37 »
Joo-o kyllä se vähän näin on kun Womppis sanoo, itsekkin olen leffan nähnyt... Elokuvan suurin puute oli se että tunne "tässä on ihan sika iso taistelu"-tunnelma ei välittynyt minulle kun katsoin sitä, koko elokuvan ajan odotin sitä että koska se iso taistelu tulee; odotin sitä vielä elokuvan päätyttyä. Eli ei hyvä... Elokuvassa ei välity tunne siitä tässä ratkaistaan Suomen kohtaloa...
Turvallisuusuhka, brotherhood of war. Abandoned by everyone. They have nothing else but eachother. They are the infinite victory. Bros before hoes.