Muuta > Palaute/ehdotukset

Reconista halvalla biokuulia

(1/2) > >>

Jymä:
Okei, eli www.recon.fi saisi aika halvalla todella hyvä laatuisia bio-kuulia, jos tilaa paljon kerralla!

Minä olen sitä mieltä, että järjestöjen (esim. järvenpää-airsoftin) pitäisi alkaa tilaamaan isoja eriä bio-kuulia ja sitten myydä niitä pelikentällä silleen että jää pikkusen omaan taskuun!

Jos nyt bio-kuulia alettaisi ostamaan, enemmän niin maahantuoja ostaisi niitä isompia eriä ja hinnat tippuisivat tavallisten muovikuulien tasolle! Ja Super Kingin biokuulat ovat aivan yhtä laadukkaita kun KSC:n tai Maruin muovikuulat.

Luontoakin säilyisi.. Mutta tämä on vain minun mielipide.

-Jymä

stirre:
Asia on itseasiassa noussut jo esiin muutamassa hallituksen kokouksessa, mitään tarkkaa linjausta ei ole vielä tehty, ainoa ongelma asiassa on että kuulavarastot vaativat paljon pääomaa. Mutta aivan varmasti ainakin kimppatilauksia biokuulista pistämme tulemaan, ainakin vuoden vaihteen lähellä, kun silloin biokuulat tulevat pakollisiksi. Ja itseasiassa olemme yhdistyksen kesken testanneet noita super king:in biokuulia ja testeistä lisää tieto: http://www.jarvenpaa-airsoft.fi/koti/content/view/15/1/

Jymä:
Tulevatko nämä pakolliseksi koko Suomessa vai vaan Järvenpää-airsoftin peleissä?

Tuomas Siitonen:
Järvenpää-airsoft ry:n peleissä, mutta myös moni muu yhdistys siirtyy/on jo siirtynyt biokuulapakkoon. Kannattaa siis ostaa biokuulia jotta pääsee varmasti kaikkiin aikomiinsa peleihin.

Ouveni:
Nyt en ole ihan varma, mutta luulen lukeneeni jostain ettei maatilalla ole biokuulapakkoa. Onko sivuille jäänyt vanhentunut tieto, vai onko asia näin? Jos ei ole, voisiko esim webmaster (tuntee luultavasti sivut paljon minua paremmin) tarkistaa kohdat joissa asiasta on jotain infoa ja tarvittaessa korjata asian.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta