Airsoft > Yleistä

Mikä sai sinut kiinnostumaan airsoftista?

(1/2) > >>

Zikiziki:
Ajattelin tässä kysellä mikä sai sinut kiinnostumaan airsoftista. Oma tarinani on tämmöinen: Olin isäni kanssa honkkarissa ja ihailin siellä lasivitriinintakana olevia airsoft aseita. Semmosta sitten rupesin isältä kinuamaan ja ostettiin sitten KWC vemppu Glock. Aluksi ammuin kaverini kanssa vain kaikenlaista tölkkejä yms. Yhtenä päivänä sitten sain tietää, että on olemassa airsoft, harrastus jossa näillä kyseisillä pyssyillä ammuskellaan. Kiinnostuin asiasta ja otin selvää airsoftisa, sitten löysin järvenpääairsoftin, kävin pelissä ja olin sen jälkeen ihan hullaantuneena softaukseen.

Allupallu:
No mun tarina on semmonen kun softattiin joskus 2. luokal kavereitten kans jossai mettäs aika paljon mut sit kiinnostus lopahti ihan kokonaan ja sit yläasteella ostin thompsonin ja sit kiinnostus tuli takas!

[FIN] IceWalker:
Olin koneella, oli tylsää, menin skypeen jutteleen kavereitte kaa, ja kaveri keksi että alota softaus ku 3 muutaki (eli yhteensä 5) kaveripiiristä softaa. Sitte ollaa puol vuotta yhessä softattu, ja alkuvuodesta perustettu tiimi, FEAG(lyhenne).

Odottelen jo kesäisiä ilmoja...

Pikku Pioneeri:

--- Lainaus käyttäjältä: NAAMIONALLE - 13.04.12 - klo:11:42 ---No ite katoin youtubessa jotain videoita ja sittenhä sieltä ilmesty joku airsoft video jota rupesin kattomaan ja sit kuulin kaverilta tästä järvenpään airsoft ry:stä ja kävinpähä kokeilemassa ja tätähän on harrasettu nytten jotain 4-5 vuotta

--- Lainaus päättyy ---

Mä olen harrastanut airsoftia varmaan 2,5-3 vuotta. Eikä ole sua oikein hirveesti näkynyt.

Ootko aivan varma että oot harrastanut sen 4-5 vuotta?

MiQuel:
Ite alotin harrastamisen kun kaveritkin harrasti softausta. Eka softailin jtn 2kk ja sitte kiinnostus meni. Nyt olen taas alottanut softauksen, ja harrastanut sitä kohta puolisen vuotta.

Korjailtu -Geggo

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta