Airsoft > Yleistä

Taas lehdessä

<< < (6/6)

stirre:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011090414321604_uu.shtml

Skandaali lehdistö löysi taas syyllisen. " ei se meidän jani-petteri, vaan se harrastus".

Oldih:

--- Lainaus käyttäjältä: stirre - 04.09.11 - klo:17:51 ---Skandaali lehdistö löysi taas syyllisen. " ei se meidän jani-petteri, alkoholi saati täysin vastuuton ja luvaton tuliaseen käyttö vaan se harrastus jolla ei oo käytännössä mitään tekemistä oikean ampumisen tai pyssyjen kanssa muuta ku ulkonäkö ja perusmekaniikka".

--- Lainaus päättyy ---

Fixed.

Minakka:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112914848304_uu.shtml
Here we go again.
Ihmeellistä kyllä, oli herra toimittaja osannut lisätä uutisen loppuun: "Muovikuula-aseet on tarkoitettu käytettäväksi suljetuilla paikoilla, missä vallitsee harrastukseen kuuluvat säännöt ja asianmukaiset suojavarusteet."

stirre:
Nostetaas tätä vähäsen.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288531101077.html

ja tämä seuraava, koska itis.

http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/rehvakas_asemies_hammensi_kauppakeskuksessa_katso_kuva/

stirre:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014022018058016_uu.shtml


--- Lainaus ---Värikuula-ase aiheutti poliisioperaation Helsingin Jollaksessa
Torstai 20.2.2014 klo 14.56
Torstaina päivällä poliisi sai yleisöhavaintoja, joiden mukaan nuori mies liikkuu aseen kanssa pihapiirissä Helsingin Jollaksessa.

Nuoren miehen kantama värikuula-ase aiheutti suuren operaation Jollaksessa torstaina.
Nuoren miehen kantama värikuula-ase aiheutti suuren operaation Jollaksessa torstaina. (LUKIJAN KUVA)
Helsingin poliisi kertoo silminnäkijävinkkien johtaneen poliisioperaatioon Helsingin Jollaksessa, kun nuoren miehen nähtiin esittelevän mahdollista asetta.

- Poliisi joutui ottamaan tilanteen luonnollisesti vakavasti. Kyseessä oli kuitenkin erittäin ajattelemattomasta teosta, kertoo komisario Timo Viipuri Helsingin poliisista.

Operaatiossa selvisi, että nuorella miehellä oli oikean aseen sijaan pitkä värikuula-ase. Nuori mies osoittautui 14-vuotiaaksi pojaksi, joka oli poliisin mukaan "leikkiensä jälkeen palannut kotiin".

Nähtyään ikkunasta paljon poliiseja piha-alueella poika oli ilmoittanut vanhemmilleen epäilevänsä, että poliisit voisivat etsiä häntä ja värikuula-asetta. Vanhemmat ilmoittivat asiasta poliisille.

Poliisi kertoo, että vastaavia tapauksia sattuu vuodessa useita. Poliisi myös muistuttaa, että aitoa aseita ja räjähteitä muistuttavien, leikkivälineiksikin tarkoitettujen välineiden hallussapito yleisellä paikalla on kielletty

Poliisi kehottaakin vanhempia huolehtimaan, etteivät lapset tahattomastikaan aiheuttaisi leikki- tai harrastevälineillään huolta sivullisille. Poliisi voi ottaa kyseisenlaisen aseen takavarikkoon rikoksentekovälineenä, vaikkei alle 15-vuotias lapsi olekaan teostaan rikosoikeudellisessa vastuussa.

ANNI ALENTOLA
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta