Muuta > Offtopic

Kalaqqia vituttaa

<< < (3/3)

Kalaq:
Nyt kun on kuntavaalitkin tulossa ja useilla kansalaisilla on mahdollisuus äänestää siihen idioottiparveen, mikä valitaan johtamaan kuntaa, ajattelin kirjoittaa tänne absoluuttisen oppaan puolieista. Tai ainakin niistä suurimmista. Emmä jostai peräkylän pyllistyksen puhdistus- puolueesta tiedä mitään.

Kokoomus

Aka sekoomus. Piikki auki, kansa maksaa. Juu nou. Tunnetuimpia kavereita vissiin Käteisen Jykä (George Cash) ja sit tottakai kaikkien panomiesten isä ja äiti, Ilkka Kanerva. Kiitti Ile vitusti ku teit Tuksusta julkkiksen.

Äänestämällä Kokkarekapitalisteja tulee sun verotusasteesi nousemaan varmasti (tai no, se nousee kuiteskin, et ihan sama?). Talouskeplottelu ja (halpa)työvoiman käyttö yleistä. Täysin edesvastuutonta sakkia. Kokoomusnuorten Rydmanista tosin plussaa, sen vaalisloganista kevääl oli helvetin hieno terminaattori-shoppaus tehty.

Vissiin eniten kannattajia espoos. Siellähän asuu vain parempia ihmisiä. Paitti Espoon keskukses ja Suvelas. Siel on tätä työvoimapulaa lievittävää sakkia. Hokemia: Vastuunkanto ja työvoimapula.

Jepjep.

Melkein unohin Bilderbergin ja Niinistön. Niinistön eukko on aika jepa kyl. Pelimies sekin. Ootteks nähneet sen kainalos rumaa naista?

Pääosa kannattajista pääomatuloilla eleleviä helvetin rikkaita suomenruotsalaisia persereikiä.

SPD

Sosiaalit, demokraatit ja puolue. Soppa valmis. Vanhat kunnon vapaussodan kommarit päättäneet keksiä et miten tullaan rikkaaks ja sit kusetetaankin ihmisiä. Hienoimpia ihmisiä sukkis-Jutta (se o aika hottis kyl) ja lesbokommunistin "aviomies" Tuomioja. Ja tietysti kommarilesbo itse. Lupasviat 100 000 työpaikkaa, vissii tarkottivat et niin monta katoaa kun pääsevät hallitukseen. Osallisina myös tähän "piikki-auki kansa maksaa"- politiikkaan. Hokikohan ne nää siit "niskalenkki eurokriisistä"?

Paperilla vastustavat kovasti Kokoomusta, todellisuudessa panevat duunaria hanurii, vaik ovat olevinaan "työväenpuolue". Äkkiä ne aatteet unohtuu kun pääsee päättämään itselle korkeista palkankorotuksista samalla, kun duunarilta revitään ruuvitkin talosta.

Ajavat ilmeisesti kans (halpa)työvoiman tuontia maahan. Kyllähän me nee... Mannerheimejä tarvitaankin tääl. Eihän meillä ookkaa työttömiä omasta takaa. YT siel ja tääl.

Ainii, nää määki jotai hoitajauudistuksesta. Se o kivaa ku entisen 0.5 hoitajaa per vanhus tulee 0.7. Miten tää toimii? Ennen ne arpo et tuleeko kädet vai jalat (vai tissit vai pimpero?), ny tulee kaks jalkaa ja kättä? Ainii tää Kuseniinaki. No joo ehkä mä jätän sen rauhaan.

Pääosa kannattajista helvetin tyhmiä ihmisiä.

Perussuomalaiset

Jytkyn kytkyt. Johtajana ylipainoinen Star Warsin ukkeli. En muista nimeä mut kuiteski. Tais oll Soini. Rasisteja kaikki. Kytköksiä niin natseihin kuin myös Kim Jong Iliin. Tunnettu loistavista möläytyksistään. Oinonen, Hirvisaari ja Hakkarainen kunnostautuneet tässä. Sit ei pidä unohtaa Hullu-Jussia. Ihan hienosti se kyl osaa kirjoittaa.

Teemana eurokriisi. En tajua miten vitus se ny pitäs tuoda suoraan kunnallispolitiikkaan mut kai se siitä. Kylhä Suomussalmella on tärkeää tehdä päätöksiä eurokriisistä, saavat sit nousta heinätalikoil sohii kokkarekapitalisteja jne, Eiku eihä se mee niin. Ainii, mainitsinko et auttamattomasti äärirasistinen natsipuolue? Heil Soini o/ o/ o/.

Kaiken lisäks paskiaiset pakenivat vastuuta. Vetosivat johonkin apurahastoon. Nössöt. Kyl ny Kreikalle ja Espanjalle pitää der muneys antaa. Sitä varten mä herään joka aamu viidelt töihin et Cäsh and co saa jakaa rahaa.

Rivit rakoilee ja nää tappelee keskenään. On todennäköisempää, et PeruSS tappelee sisällissodan ennemmin kuin eurokriisi loppuu.

Pääosa kannattajista uusnatseja ja pohjois-Koreasta karanneita agentteja.

Keskusta

Lauta-Matin oma porukka. Ei kyl taida olla enää messis. Tää on vähän sekava puolue. Ei niist ota selvää, harvoin kyl pöndeist ottaakaa. Tunnettuja kavereita: Pano-Matti (joo joo, kyllä saa Vanhastakin panettaa), Jumalan Valittu Väyrysen Paavo ja Kiviliemen Mari, joka joidenkin lehtien mukaan oli liian hyvännäköinen hommaansa. Anteeks mitä? Ainii, Tupee-Pekkarinen. Ja Kanki-Kaikkonen.

Vaaliteemasta en tiedä mitään. Kai ne haluaa markan takas ja eurosta ulos. Nää tais kyl olla kuntavaalit mut ihan sama. Kannatus tulee olee suurta maakunnissa. Ohan tää entinen Maalaisliitto, vissiinkin, ellei mun muisti petä. Googleakaan en jaksa just nyt avata.

Onkohan muuten virkaa, mihin Väyrynen ei ole hakenut? Paaviksi ei vissiin viel, mut älkää ny jumalauta menkö sitä sille sanomaan. Miettikää ny Paavo Väyrynen Paavin kaavussa lasikuvun takamssa puhumassa kuinka hän on Jumalan Valittu johtamaan Suomen kansaa? Hah.

Pääosa kannattajista ihan pimeitä kavereita.

Vihreät

Aka virheet. Täs on hieno puolue. Mun henk. koht. suosikki. Tunettuja kavereita: Jani "the järkytys" Toivola, Pekka "en rassaa pakoputkea" Haavisto, Satu "aiheutan suomeen täystyöttömyyden" Hassi ja muita kivoja.

Teemana päästöneutraalit kunnat. Tarkottaaks tää ny käytännös kuolleita kuntia? Muutenkin tää kettutyttöjen ja abstraktien taiteilijalesbojen suosima puolue on ihan hukassa. Hassi just aikaansai rikkidirektiivin, joka tulee täyteen VAIN pohjoismaissa. Siin meni 20 000 työpaikkaa täältä kotoisesta (ja vitun paskasta) suomesta. Mut eihän se näitä sossun elättejä haittaa.

Nää vetelee kyl muutenkin täysin loistavia säädöksiä. Kyl näitte idioottien johdolla suomesta saadaan monikulttuurinen paratiisi ja suomalaisille täystyöttömyys teollisuuden ja rakennuksen puolella.

Ainii, Talvivaara tainnu lahjoa vähä näit kavereita. Saastuttavat enemmän kuin Kiina ja silti ympäristöministeri ei ota kantaa. Taitaa olla voitelurahat pelis. Tais nää syödä sanansakkin, miks ihmees ydinvoimaa tulee lisää kun Virheet on hallitukses?

Pääosa kannattajista kokoomuskapitalistien lapsia westendistä, eirasta ja punavuoresta. Tietävät kaiken luonnonsuojelusta käytyään kerran metsässä. Peura nähty disneyn bambissa.

Vasemmistoliitto

Arghinmäen ikioma sakki. "Paavo ei ollut täälläkään" on loistava keksintö naamakirjassa. Tais unohtua duunarit kun pääs audin takapenkille. Muita tunnettuja tää mun rakastama pupu-Tupuna, aka Merja Kyllönen, liikenneministeri. "Otetaa duunareilta matkakorvaukset pois mut mä ajelen teidän piikkiin taksilla 200km / pv, ei hätä ei hätä". Ime munaa.

Vaaliteemana... vissiin anarkismi ja graffitit. Ja talonvaltaus. Ja romaneille omat tilat mis tilittää varastetut tavarat. Vai meniskö tää vihreille?

Eiköhän nääkin olleet aikoinaan osana punaisten joukossa rähisemäs. Takki kääntyy kyl.

Pääosa kannattajista anarkistipaskiaisia, jotka jostain helvetin syystä vastustavat koneistoa, joka takaa heille heidän kaipaamansa edut (rahalliset korvaukset, asunnon ja oikeudet) mut tää ei niitä kiinnosta. Vitun talonvaltaaja.

Kristillisdemokraatit

Isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen, aamen aamen aaaaameeen. Jeesuksen oma sakki. Johtajan suuri ja mahtava Räsäsen Päivi, joka just lakkauttamas liikkuvaa poliisia. Pääsee Lestat rauhas pökkii lapsiaan perseeseen kun ei oo poliiseja mitä kutsua.

En tiiä vaaliteemasta tai muutenkaan täst sakista paljoa, mut yritetään. Eiköhän sieltä Koti Uskonto ja Isänmaa kuulu jotenkin teemoihin. Totuus on, et uskonto ja politiikka täytyisi aina pitää erillään. Ei sitä jumalaa kannata sotkea avioliittoonkaan, mun mielestä.

Pääosa kannattajista lapsia hyväksikäyttäviä lestadiolaisia ja muita jeesus-hihhuleita.

RKP (SFP)

Suomen Fiksuin Puolue. Parempaa väkeä. Johtohahmoja Biubaun Eeva ja Asteroidi. Oliha meil kans nää puolustusministeritkin tosta sakista, Wallin ja tää uus. Kyl äkkiä lähti varuskuntia, paitti Dragsvik. Biubau sai viran ilman pätevyyttä. Ulkomaalasethan ei sitten näiden mielestä tee rikoksia, vaan kaikki pahat tavat opittu jo aikaisemmin mainituilta uusnatseilta ja äärirasisteilta, PeruSS- väeltä.

Vaaliteemana jotain ruottin mongerrusta mitä mä en osaa. Arvelen vaan jotain et "Suomi liitettävä ruotsiin ja koneinsinöörejä ja mannerheimejä tuotava, jotta saatas joku idiootti oikeasti äänestämään meitä". On tää kyl kun 2% kansasta kyykyttää sitä loppua.

Äänestäjät parempia ihmisiä, yleensä Kauniaisista. Ja somaleita. Ja mannerheimejä.Pikkupuolueita en ny jaksa listaa, tiiän jonkun vapauspuolueen ja ja... piraattipuolueen.


Hoks hoks!

Jos loukkaannuit tai pahoitit mielesi tästä tekstistä, mee kattoo peiliin. Jos ei auta, koeta lyijyburanaa. Tää on täysin puolueeton (HAHAHA, eiku joo ei) poliittinen kannanotto ja tarkoitettu täysin humoristiseksi tekstiksi. Ihmiset, joita on tullut tässä mollattua, ovat täysin fiktiivisiä hahmoja eiväktä perustu yhteenkään elossa olevaan ihmiseen. Poliitikot ei meinaan ole ihmisiä.

Kalaq:
Joulu. Taas se on täällä. Vittu

Kuvitteellisen satuolennon syntymällä ratsastavan riistokapitalismin kulutusjuhlan huipentuma on täällä.

Kaikkialla soi äärimmäisen paskat ja rasittavat joululaulut. Joka vuosi samat paskat. Haluaisin ostaa maitopurkkin ilman, että siellä soi joku jingle bells. Suomeksi. Sit kun toi kihlattu vielä hankkii kaiken turhan joulukrääsän. On jouluverhot, joulupöytäliinat, joulukuusi (kiitos Thorin, sentäs feikki), karsea määrä kaiken maailman tonttuja ja poroja siel ja tääl ja sit kaiken huippuna jouluvessapaperia!! Tosin, saahan siin tavallaan sairasta tyydytystä kun pyyhit kakkaisen hanurisi joulupukin pärstään. Joka ei muuten ole olemassa!

Jouluruoat, splargh. Kinkku on ihan jees. En tykkää laatikkoruoista, tai ainakaan noista jouluisista. Suolakala on kyl jepa. Herkkuosastoil juoksee lauma läskejä löllymäs kohti uutta herkkukasaa samalla uskotellen itselleen, et "emmä oo lihava, mul on vaa isot luut" vittu, mun tietääkseni luut ei lölly kun sä juokset? Ja konvehdit. Onko niihin suklaanamuihin pakko tunkea poronkusella terästettyä konjakkia? Ne maksaaki iha saatanasti. Paketti on kokoa kiina mut sisältöä on ehkä Lichensteinin verran. Ja pirun pahoja. Ihan sama mihin meet nii on noita helvetin pahoja joulukonvehteja lärvin edessä, kinkkua tai jotain laatikkoruokaa. Onneksi kebublat on auki. Saa kotimaista ruokaa joskus.

Ja sit tää lahjojen hommaus. Vitun riistokapitalistit. Siel ravaa kaupat täyn perheitä rääkyvine äpärälapsineen etsimäs heikommalle ainekselleen (kiitos Kokkarenuoret tästäkin) jotain turhaketta. Sääliks kyl käy yh-mammoja. Pentu huutaa hoosiannaa mut mihinkään ei riitä rahat. Sit kun noi vanhemmat ei pidä niitä helvetin paskaperseitä kurissa. Ne sinkoilee ja huutaa ja rääkyy. Vittu, missä on Leonidas Spartalaisineen, pistäs ne sinne taistelee ruoasta et oisivat hiljaa. Muutenkin se väenpaljous, kauhea hamstraus turhakkeita. Sit jos et osta lahjaa jollekkin nii johan on vittu maailmanloppu (minkä muuten piti tulla jo sen 8kk sit... vitun Mayat). Jos ei muuta keksitä nii sit tulee konvehteja! "Aikun kiva paketti... voi vittu taas näitä paradise-konvehteja..." jotka menee kiertoon ens vuonna kun emmä niitä syö.  Viimeks sain hyvän lahjan kun ostin itse. Mut ei se oo lahja, kai. Luulis ny miehille olevan helppoa ostaa lahjoja mut ei. Ainiin, näin kaupas kans noita helvetin Adidaksen shamppoo-dödö-comboja. Kelatkaa, saat tollasen. Vähän ku sanois "haiset pahalle, mee ny vittu suihkuun". Tai jotain Hyypiän naamalla koristettuja nivean kosteusvoiteita, miehille? "Taistele väsymyksen merkkejä vastaan" mä kyl nukun, syön järkevästi ja treenaan et pysyy väsymys pois. Käytä ny jotai hinttivoidetta. Oikeasti. Lapsena oli kivaa ku sai legoja tai paras, nintendo 8-bit. Eikä ollu Justin Bieberiä. Voi teitä poloisia nykyään.

Jos ny joku ei tajunnu nii en oo jouluihminen. Eniten vituttaa kaikki ne mainokset, muiden hössötys ja se väenpaljous kaupassa. Ihmiset tappelee jostain Angry Birds-pallosta kuin se ois viimeinen pala ruokaa maan päällä. Vois kääntyä muslimiks, ei tarttis viettää joulua ja sais ihan rauhas kivittää vääräuskoisia. Oisin vain väärinymmärretty muslimi pahassa kapitalistivaltiossa. Mutku ei, en ala tohon. Paska juttu kun ei oikein pysty välttämään näitä juttuja mitenkään. Tai kertokaa mulle kauppa, mistä mä saan kananmunia, jauhelihaa, maitoa jne ilman, et siel on mitään jouluun viittaavaa? Touche, ei ole.

Sit kun joulu on ohi nii alkaa uusvuosi. "Jee uus vuos, dokaamaan ja ampumaan raketteja ja hommaamaan Darwin-awards". Tuol ulkon uskalla liikkua kun siel heikompi aines ampuu raketteja kuuhun ja vittuun. Ois ny vaa kunnon pakkaset jäätys kuolikaaks. Mut näil näkymin vesisadetta. Paras tapa selvitä tästäkin on se, et linnoittautuu sisälle. Ja kattoo jotain hienoa elokuvaa, kuten Arskan Commandoa tai Syltyn Ramboa / Rockya.

Noi paskat ohi nii alkaa vitun tammikuun alennusmyynnit. Eka on nostettu hintoja 250% et voidaan sit 2kk päästä myydä -50%. Ja ihmiset ravaa taas... lampaat mää mää. Tai niinku ankat kvaak kvaak kvaak.

Ei tää kyl helpottanu vaik kelasin. Kai se on vaa embrace the grind ja koetettava taas selviytyä vuoden paskimmasta ajanohdasta.

:K

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta