Muuta > Offtopic

Kalaqqia vituttaa

(1/3) > >>

Kalaq:
Dodi. Mä avaudun tänne aina kun mua vituttaa. Muut ei sit tee tälläistä, tää on mun yksinoikeus. Kysykää Vellult miks. Lukkoo ja kaikkee, nauttikaa tekstistä. Ottakaa opiks kans jos voitte.

Niin, esivaroituksen sanana: tää sisältää painokelvotonta tekstiä, tässä tullaan julkisesti mollaamaan kaikkia persuista softaajiin ja ne jotka eivät saa osaansa heti tulevat saamaan osansa myöhemmin. Jos kirosanat, eri ihmisryhmien arvostelu, alentava kielenkäyttö, hirvee liuta yhdyss sana virheitä jalka palloa linjaautolla pelatessa jne. nakertaa, älä lue. Teitä (tai siis sua) on varoitettu.

Mulle tuli käsky editoida tätä Tarja Haloselta. En tajua miks mut tehää nyt niin. Pääasia ettei tuu oven taakse.

Kalaq:
Tänään mua ei varsinaisesti vituta, mut kirjotan yhestä ihmisryhmästä joka yleisesti ottaen aiheuttaa erittäin pahoja inhoreaktioita, joka äärimmäisessä tilanteessa johtaa pakonomaiseen juustohyölällä itsemurhan yrittämiseen. Kyseessä ovat:

Ituhipit / cityvihreät.

Kasvissyöjät, eli tuttavallisemmin ituhipit, ovat parempaa ihmiskastia (siis omasta mielestään). He pelastavat maapallon kun eivät tue ylikansallisia lihantuotantoyhtiöitä. Syövät yleensä myös tehotuotettua luomuruokaa, joka etenkin muutamassa liberaalimmassa maassa tuodaan Koreasta / Kiinasta. He eivät tajua sitä, mut hei, save the whales! Eiku planet siis. Yleinen keskustelunavaus: "mä en syö lihaa" ok, ei oo ongelma, ei mua oikeesti kiinnosta. MUTTA. Tämä jatkuu tällee: "koska liha on epäeettistä" tai joku muu jonkun idiootin kirjasta revitty vastaus. Sit alkaa nää lakto-ovo-ektoplasmapellet selittämään, etteivät syö mitään, mikä on tullut eläimestä. Tietävätkö nää perkeleet, et esmes lehmän rasvaa käytetään purukumeihin? Moni huonekaluihi käytetty lisäaine on peräisin esim. jauhetusta lehmän luusta? Eivät taida. Mut hei, ei sil oo väliä. Näiden kanssa on aivan turha yrittää käydä rationaalista keskustelua. Vaikka Vellul on 3 (siis kolme) Lekan natsikorttia nii hän ei tuu väittelyä voittamaan näiden kanssa. Tai jos voittaa niin ne muutama toimiva aivosolu on varmasti tuhottu siinä vaiheessa.

Lisäksi nää ei tajua, et jos koko maapallo elätettäs kasveilla niin kenet hän valitsisi tapettavaksi? Joku viisas mies totesi, että jos tällee tehtäs nii 3miljardia ihmistä kuolisi about samantien. Go ituhipit. Ja Hitlerii pidettiin pahiksena? Puhumattakaan sitten terveydellisistä puutteista. Osalle ei kelpaa esmes lisäravinteet, joten he tulevat kärsimään tiettyjen vitamiinien ja mm. raudan puutostiloista. Noh, kuolevatpahan nopeammin. Näil on kans tapana pukeutua kaiken maailman ihmeellisiin hamppuvaatteisiin, joita todennäkösesti joku Henkan ja Maurin team rätti tekee lapsityövoimal Mauritaniassa. Samaten tää väki tuntuu tosiaan nauttivan kaikesta yhteiskunnan tarjomasta palveluista, kuten sähköstä, juoksevasta vedestä ja kaupoista vaikka kovaan ääneen vastustavat teollisuutta, ydinvoimaa (ei me tarvita, saadaan sähköö pistorasiasta) ja ties vaikka mitä. Sit on tää anarkistisiipi, joka jostai helvetin syystä laittaa kapuloita yhteiskunnan rattaisiin, vaikka ovat täysin riippuvaisia sen tuottamista palveluista. Tästä päästäänkin sitten seuraavaan porukkaann, eli city-vihreät.

Tämä porukka on yleisesti ottaen nuoria naisia, jotka joku rastafari ja pilvee pössyttelevä hipinretale on käännyttänyt. Asuvat helsingin keskustassa ja harrastuksiin kuuluu mm. autojen naarmuttelu. He kun elävät keskustassa nii ei esmes. Lahdesta kulkevat ihmiset mitää autoa tartte. Ainakaa raksamiehet. Kuljettasivat paskiaiset ne työkamppeensa julkisis. Btw. mä kerra menin paskasena duunikamat pääl, messis: rälläkkä, voimapihdit ja 20kg painava helvetin iso sähkötoiminen voimaleikkuri ratikkaan. Siel joku ituhippi kattoa mua niin pahasti kuin olla ja voi. Ai et mun pitäs käyttää julkisii muttei sun kaa samaan aikaan? OK?

No anyways. Nää city-vihreät o muutenkin hienoa porukkaa. Heidän käsityksensä luonnosta koostuu joskus ala-asteella Keravalle tehdystä luontopolusta, missä näkyi perhonen ja sammakko! WAU! Peuran he ovat nähneet Disneyn Bambissa. Enemmistöllä ei ole edes kunnon työpaikkaa, vaan kuin mitkäkin syöpäläiset ovat he käsi ojossa mm. mun lompakolla. Työssäkäyvän ihmisen hienouksia. Sen takia mä herään kuudelt töihi et joku perkeleen ituhippi saa vähä toimeentulotukea sen pilvensä ostamiseen. Tää porukka jos lähtis metsään niin he ottaisivat matkaan: pistorasian ja vesihanan. Sieltähä se vesi ja sähkö muutenki tulee? City-vihreät metsässä ois varmaa tosi hieno reality-tv. Ainii, sit enemmistö näistä on sivareita tai totaalikieltäytyjiä.

Ennenkuin tänne hyökkää T-Brex SinneTänneTonnemäen kaa nii todettakoon, et mun tuttavapiiris oli yks erittäin hieno ituhippipariskunta (ei enää, muuttivat Saksaan, kaveri on Crytecil graafisen suunnitteljina). He itsekkin vitsailivat elämäntapavalinnastaan. MUTTA; he eivät koskaan tuputtaneet elämäntapavalintaansa meille, eivät syyllistäneet kun ulkona käydessäme me tilasimme verta tirskuvat häränpihvit ja litran olutta heidän syödessään soijapapuja parsakaalikuorrutteella. Kävivät töissä eivätkä pössytelleet. Ehkä suurin tekijä tässä oli se, että he eivät tehneet numeroa siitä, että he ovat KASVISSYÖJIÄ. Toisin kuin enemmistö tästä porukasta. Vähän ku nykypäivänä kaikki toitottaa olevansa homoja tai lesboja tai lutkia. Hieno homma, ei mua oikeesti kiinnosta. Elä kuten haluat, mut älä tuu tunkee sitä mun naamalle.

Ny joku alkaa mussuttaa et miks mä tungen näit mielipiteitä tänne. In your face: mä varotin teitä, enkö? Oot ite ihan tyhmä jos tuut lukee aihetta, missä ekas viestis varotetaan muutamasta tätä ketjua koskevasta tosiasiasta.

Bolt Thrower - Anti-Tank (Dead Armour)

Kalaq:
Hahaa! Viherpiiperot nakertaa, nii kans FEMAKOT!

Mä en ny ekaksikaan tajua, et miks tää feministisiipi on aina äänes kaikkialla. Ne, ketkä eivät tiedä, niin on useiden vuosien ajan asiat menneet sillä tavalla, että mies on ollut ns. perheen pää, metsästänyt ja hoitanut elannon pöytään ja nainen on sitten tehnyt ruokaa, siivonnut jne. Tähän on mm. fysiologiset syynsä, joita femakot eivät halua tietenkään myöntää. Mulla ei sinällään ole mitään tasa-arvoa vastaan, mutta kun tää femakkojen harrastama tasa-arvo on kaikkea muuta kuin sitä itseään. Laitetaan muutamia esimerkkejä.

Ensinnäkin, ennen aikaan oli selkeä jako et mitkä olivat ns. miesten hommia ja mitkä naisten hommia. Nykyään on vain miesten hommia. Meeppä sanoo femakolle et "vaiha renkaat". Arvaa mitä se vastaa? "No se on miesten homma". Vittu, just. Mee sanoo et "tiskaa". "En, koska tasa-arvon takia myös miehet tiskaavat". Missä välissä tulee se "se on naisten hommaa" kommentti noilt? Ei varmaan koskaan. Muutenkin heidän käsityksensä tasa-arvosta menee tähän rusinat pullata- tasa-arvoon. En nyt löytänyt hienoa sarjakuvaa tästä mutta asia meni sillee, et naisten mielestä miesten kuuluu maksaa, koska on mies, mutta on väärin, jos mies saa parempaa palkkaa paremmin tehdystä työstä sen takia, että jaksaa esim kantaa 20kg laatikoita kolme kerrallaan yhden sijaan ja ollen näin tehokkaampi työntekijä.

Sitten toinen vinkuvonku on palkkaus. Naiset hakeutuvat yleensä hieman matalapalkkaisemmille aloille. Raksoilla näkee aika harvoin naisia ja ne jotka näkyy niin vittu. Jos eivät oo transuja niin ei ne oikeesti jaksa nostaa mitää kolmikakkosen kankia siel ilman apua. Mee sit kokoaja kantaa niille jotain. "Koska tasa-arvo". Pari tutkimusta näytti myös sen, et miksi miehet tienaavat enemmän. Jos jätetään se 9kk mahas paisuva äpärälapsi + jonkun vuoden hoito sen kanssa, niin miehet tekevät helvetisti enemmän ylitöitä yleisesti ottaen mitä naiset. Nii, me miehet yleensä kans kuollaan aikasemmin. Aikasemmin siihen oli selkeät kulturaaliset tekijät, nykyää taitaa johtua vaa tylysti femakoista. Tää on siis mun teoria.

Kolmas on fysiologiset tekijät, jotka eivät tunnu femakkoja kiinostavan. Jokunen vuosi takaperin team America femakot itki kun SWAT-tiimil oli niin kovat pääsyvaatimukset, et naiset eivät päässeet sisään. SIIS MITÄ? Pitääkö sinne oikeesti ottaa joku Jutta-Jemina 18v joka painaa 34kg vaa sen takia, et sil on tissit? Voi tulla itku kun kamat yksin painaa 30+kg ja sit sun edes oleva 90kg miehenköriläs + kamat sen 30kg haavottuu ja sun pitää hakee se sieltä tulen alta pois? Mulle on esmes ihan sama jos mä oon palavas talos kanttu vei ja mut pelastaa nainen, ok. Tulkoot vaik pyöräilevä yksikätinen kääpiö. Ainoa asia mikä mua (ja varmaa sen työkavereitakin) kiinnostaa on se, että saako se hommansa tehtyä. Eikös tässä tapaukses pitäs olla just samat vaatimukset KAIKILLA? Ei erikseen miehille ja naisille. Tosi naurettavaa. Ei oo tasa-arvoa jos multa kysytään. Vittuako itkevät tasa-arvosta ja sit ei kelpaa ku se toteutettas sillee...

Niin, tää tasa-arvo. Tosi hieno asia. Se ei vaan toimi. Monestakin syystä. Joku Gunnersborgen joka on syntynyt rikkaasen bättärefölkörelin perheeseen ja sit Sami, jonka vanhemmat ovat persaukisia narkkeja niin ei ne vaa oo käytännös samanarvoisia. Vaikka me elämmekin hyvinvointiyhteiskunnassa. Tai jotain. Samasta syystä tää homma ei toimi, jos naisille pitää tehä omat "tasa-arvoiset" pääsyvaatimukset et pääsee inee jengiin. Ei vaa tunnu menevän näille jakeluun. MPKK:sta itketty, swatist itketty jne. Ainii, naiset armeijas on parempikuntosia kuin miehet! Muistakaase. Sillähä ei oo mitää tekemistä et se on heille vapaavalintainen ja sinne menee motivoituneet ja halukkaat yksilöt. Iha sama ku mä huutasin et LJK:N porukka on kovakuntosta. Vittu oikeesti. Kai sitä ollaan jos sitä ei oo pakko tai jos on motivaatiota. Ainii, feministien kokouksiin on miehiltä pääsy kielletty. Muistaakseni sovinistien kokouksiin (jotka on mun silmis miespuolisia feministejä, ja femakot naispuolisia sovinisteja,  hähä, paradoksi) on taas naisilla lain sallima vapaa pääsy. Tämä nyt on perstuntuma eikä perustu tällä hetkellä todeksinäytettyyn faktaan.

Mitä enemmän mä tätä asiaa kelaan, sitä enemmän mua alkaa vituttaa. Vittuun tasa-arvo jne. Elettäs vaa sillee ihmismäisesti ja oltas sulassa sovussa. Ei vaa tunnu onnistuvan nykyään. Kiitos eräiden porukoiden. Mm. feministien. Tää alkaa menee jo mun silmissäkin sekavaks, joten taidan päättää. Jatkan tästä joskus jos jaksan.

Warbringer - Combat Shock

Kalaq:
Ny taas vituttaa useampikin asia. Noh, jos sitä purkas yksitellen:

kuka helvetti keksi työnteon? Siis tälläsen nykyaikaisen? Mä tos lomal nautin siit, et aamul heräsin viidelt kalaan ja yheltätoista sit söin jos oli saalista, jos ei nii sit siel hilluttii pidempää. Lähesest perunapellosta nostetut perunat vaa pataa sit kaveriks ja om nom nom. Mestas oli ny sähköt sentäs mut siihe ne jäiki, ei juoksevaa vettä ja mitää. Ja kivaa oli. Ehkä toi pidemmän päälle nakertas mut täl hetkel fiilisket jees. Toisin kuin työnteosta. Ekaksikin, koko systeemi on paska. Nordea takoo sellasia tuottoja et ne vois antaa miljoonan mulle ja ne ei huomais sitä mut silti heitetää väkee pihalle. Samak raksalla. Noil on keskikate 52% positiivista tuottoa ja sit aletaa yhestä vitun tunnista tappelee. AQOWEihjtesld.

Naiset ja niiden vittupaskaperkeleiden pakonomainen tyyli käyttää sitä vitun hajuvettä. Ja liikaa! Onneksi en sattunut samaan aikaan hissiin, mut pääsin heti seuraavaks hissiin kun lähin hakee känkkyä. Voi jumalauta sitä löyhkää. Tollasen akan ois hyvä roijaa metsään, ei kilsan säteel eläis mikään elukka. Noh, mä toivoin et se haju lähtee sielt hissist ennenkuin tuun takas pizzan kuaa mut ei. Sama paska haju siel. Miksi sitä pitää laittaa nii saatanasti? Sama kyl koskee miehii jotka tunkee sitä kölninvettä. Tai axea. Örgh. Mut meeppä pierasee hissis. Ei helvetti et siitä sit nousee meteli. Kai mullakin on oikeus koettaa neutralisoida niitä "tuoksuja" mitä muut väkisin mulle turputtaa, mut mulla ei oo samaa oikeutta?

Vapaa kasvatus. Ny o taas joku paskanaamapentu menny ammuskelee yleisel paikal kuulapyssyl. Tosin, mä en tätä täysin tajua. Mä muistan 6v leikkineeni pihalla muiden poikien kaa m16 wannabe-pyssyje kaa vietanmii ja vaikka mitä. Ei siel ollu poliisipartiota. Ennen ei tosin ollu kyl Pekka-Erik Auvisia jne. Mä tein tyhmästi tai jotain mitä ei saanu nii mä sain remmistä. Tai koivuniemen herrasta. Pahinta oli se, et se koivuniemen herra piti itse hakea. Nykyaikana siel on Biubau T-Brex ja muu vihervasemmistoburleskilesboarmeija ovella kukkahattutäteineen räksyttämäs jos tukistat lastas. Voi vittu. Musta kasvo (omasta mielestä, tää on se ainoa oikea mielipide tähän) kohtalaisen normaali. Mä en oo sosiaalituilla elävä persereikä, vaan mä elätän niitä. Mä oon tän yhteiskunnan kulmakivistä. Oon nuorena menny työelämään, oon terve ja mä pidän tän Suomaliaks kutsutun paskamaan taloutta parhaani mukaan rullaamas. Mitä tekee pennut nykypäivänä? No niiden idolit on jostai BB:stä. Tai Tuksu. Morjens. Mees tukistaa lastas ja ota aikaa et millo o joku hiekkapillufemakko itkemäs.

Tää menee vaa paremmaks. Jossai oli juttu, et isä oli pessy tytärtään kylvys ja oli saanu syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä? ;NARF. Että mua kans ottaa kaaliin kattoa jossai supermarketis rääkyvää kakaraa joka kurkku torven huutaa juosten eestaas ku mikäki vitu U-96:Sta karannu torpedo "mä haluan jäätelöö karkkii" ja sen avant garde- vanhemmat vaa on et "jaa". Pitäkää se vitu äpärälapsi turpa kii. Miks mulla ei oo oikeutta toteuttaa vastentahtoista eutanasiaa? Jos mä joskus oon nii ilkee et lisäännyn nii mähä katon ettei mun kakaroist tuu mitää vihervasemmistolaisia. Kokkareina mä ny voisin hyväksyä ne. Tai no, iha sama mitä ovat kunhan niist tulis normaaleita" Aimut hei, ehämmä saa enää kasvattaa, kun on tää hieno vapaa kasvatus. Kuka vittu tän keksi? Sokrates aikoinaan totes et nuoriso on menos päin persettä. Niihä se menee aina. Mut miks ny on alkanu tulee helvetisti näitä kouluammuskeluja ja muita paskoja? Ei voi olla sattumaa kun on tää vapaan kasvatuksen sukupolvi. Kai se o vanhempien helpompi syyttää tietokonepelejä / airsoftia kuin ottaa vastuu tekemisistään. Ai nii, ylläri. Mulla oli alunpitäen sovittu Pukinmäen kirjastoon eräälle syyslomaviikon lauantaille eräänlainen esittely airsoftista aseineen jne. No, ny tää hiekkapillu päätti ettei käy koska kouluammuskelut. Mä voisin käydä paskantamas sen luomuruokaan. Vittu.

Taas alkaa vituttaa ku kirjottaa lisää. Ei tän näin pitäs mennä.

Malevolent Creation - Pre-emptive Strike

Vitun ennaltaehkäisevät lakot, hähä.

Kalaq:
Yleiseksi aiheeks tääl on noussu naiset. Sori, te ootte kivoja, teil o tissit ja mesta mist mäki oon joskus tullu ulos. Te ootte samalla epäloogisia, tunteilla ajattelevia epätasapainoisia ja täysin mun ymmärryksen ulottumattomissa olevia olentoja. Etenkin tää seuraava vihervasemmistoämmä.

http://www.iltalehti.fi/autot/2011090814344791_au.shtml

Tää linkki ny yksistää jo riittäs. Mut ei, minä en luovuta. Niinku Frederikkikin laulaa MINÄ TAIVU EN KOSKAAAAAAAN.

Hyvä se sieltä helsingin keskustasta on huudella näitä asioita. Asut julkisten kulkuneuvojen varrella, ne kulkee ja töihin pääsis fillarillakin. Ei tekis tolle naiselle yhtää pahaa vähä polkee, saatanan Pupu Tupuna. Laskitko sä ollenkaan, et tää järjestelmä maksaa aivan vitusti? Sit tää tietysti kiirehditään käyttöön bugisena paskasysteeminä, aivan kuten digi-tv? Ja ketkä maksaa? ME, minä sinä ja hän. Paitsi ei toi Pupu Tupuna. Kuka helvetti äänestää noita tolloja? Tosin, äänesti jotkut idiootit Persujakin. Mä haluan Spartalaisen yhteiskunnan, ois ainaki simppelii.

No anyways, eka vitun kallis järjestlemä joka ei toimi, ylläpito maksaa rahaa. Ainii, tarvitaa rahaa = verot nousee. Verot nousee = ihmisten ostovoima vähenee = ihmiset ostaa vähemmän = liiketoiminnan kannattavuus heikkenee = ihmisiä irtisanotaan = kuses ollaan. Aimut hei, meil on työperäisiä maahanmuuttajia tulos ratkasee tän, sori mä unohin. Ne jotka työllistyy, kuten Somalit. vaan 90% työttöminä. Sit aletaan laskee autoilijan kustannuksia. Se laite tietysti maksaa 5000e, tai enemmän. Ja hei, eiks tää mee jo vähä laittomaks vahtaamiseks?

Mites ammattikuskit? Niitähä ei vituta. Tai mua, kun mä joudun ajaa autol töihin. Vois tää vitu Pupu Tupuna kertoo et mite mä järkkään julkisil itteni johonki espoon syrjämetsille? Mä käyttäsin julkisia jos a) ne toimis b) niil pääsis kans johonki (järkeviin aikoihin). Noi A ja B ei vaa toteudu.

Pupu Tupuna ei varmasti huomioinu ees sitä, et tää nostaa toteutuessaan samantien ruoan ja palveluiden hintaa. Haikarat ei lennätä sitä ruokaa sinne Prismaan. Tai niihi ravintoloihi missä sä syöt mun ja muiden verorahoilla. Ei noi kuljetusfirmat hyväntekeväisyyttä tee. Se on raakaa bisnestä. Tai sit alkaa armoton henkilöstön vähennys ja sekös on kivaa jo muutenkin työttömyys-rikkaassa suomaliassa. Mä en arvosta tätä maata nii paljoa et kirjottasin sen täs tapaukses isolla alkukirjaimella. Siivouspalvelut, rakennuskustannukset, kaikki nousee. Aivan saatanasti. Tääl elää tosi paljon ihmisiä jo muutenkin köyhyysrajalla (Urputtajan alle 3000e/kk), entäs ton jälkee?

Tän vois ehkä kestää, jos KAIKKI tästä systeemistä saadut rahat menis tieverkoston ylläpitoon ja parantamiseen. Mut kun ei. Ne menee Guggenheim-museoon, musiikkitaloon ja Kreikalle. Hyvä jos 10% käytetää teiden kunnossapitoon. Hyvinvointivaltio my ass. Oikeesti mite hieno idea on tehdä eka ihmiset riippuvaiseks autoista ja sit jättää tiet mätänee?

Mä puolustelen tätä mun "naisvihaa" sillä, et sori, oikeesti, päättäjäasemissa olevat naiset eivät yleisesti ottaen ole mun silmissä päteviä. Tosin, useimmat poliitikot eivät sovi tähän kategoriaan jos multa kysytään. Ne elää täysin omassa maailmassa tajuamatta normaalien ihmisien asioita. Miks muute liikenneministerit on melkee aina naisia?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta