Airsoft > Yleistä

Aseenkäsittely kunniaan!

(1/2) > >>

Tuomas Siitonen:

--- Lainaus käyttäjältä: Kameljontti ---Oli mun kummipojalle sattunut eilen vahinko. Pelien jälkeen, ku oli suojaimet jo heitetty pois, niin joku kaveri oli vielä onnistunut laukasemaan kuulapyssynsä ja tietenki pikkukaveria silmään osui.. Sairaalareissu Meilahteen siitä ja erikoislääkäriltä toiselle. Avohaava silmässä ja jokin "värikälvo" irronnut.. Tiistaina taas lääkäriin ja vähintään 2kk tarkkailua ja syksyllä leikataan, jotta saataisiin tuo edellämainittu kalvo paikalleen.. Melkoiset tuskat tietenkin on pojalla (10v.)ku silmä puhki.. Viime kesänä kuularuiskun pojalle hankittuani, hankin myös kohtuu tyyriit suojalasit... Eipä auta suojalasitkaan jos ei "turvallisuussääntöjä" noudata jotkin tyypit.
--- Lainaus päättyy ---

http://www.pks-airsoft.net/lauta/viewtopic.php?t=169

Eli muistakaapas ne aseenkäsittelysäännöt. Tämän tehostamiseksi saanemme huomauttaa, että jo kolmesta huomautuksesta aseenkäsittelyn suhteen, esim sormi liipasimella, tulee kuukauden porttikielto Järvenpää-airsoft ry:n peleihin. Myös suojaimien käyttäminen niin usein kun mahdollista on suositeltavaa.

Tarpeeton hymiö poistettu lainauksesta. -stirling

Epevi:
Ja ne lasit pidetään päässä vaikka oltaisiin offgamella, mikäli peli on käynnissä lähistöllä.

stirre:
Tämän hetkinen offgame on sen verran turvallinen että siellä voi turvallisesti oleskella vaikka peli olisikin offgame:n vieressä käynnissä.
Tosin hyvä pitää kuitenkin mielessä tuo silmäsuojain juttu offgame:lla.

MiroTheMan:
Minulla kävi tuossa pari kuukautta sitten, että olin softaamassa kaverin kanssa ja ammuin häntä pari kertaa (häneltä lainatulla) haulikolla
 ja yksi niistä kuulista meni sitten niistä laseista läpi
 ja osui onneksi tuohon nenään, mutta todella lähellä oli ettei olisi silmään osunut.
 Onneksi ei silmään osunut kuitenkaan. nenä kyllä punoitti mutta ei mitään pahempaa
onneksi käynyt.

-juggis-:

--- Lainaus käyttäjältä: MiroTheMan - 11.04.14 - klo:20:45 ---Minulla kävi tuossa pari kuukautta sitten, että olin softaamassa kaverin kanssa ja ammuin häntä pari kertaa (häneltä lainatulla) haulikolla
 ja yksi niistä kuulista meni sitten niistä laseista läpi
 ja osui onneksi tuohon nenään, mutta todella lähellä oli ettei olisi silmään osunut.
 Onneksi ei silmään osunut kuitenkaan. nenä kyllä punoitti mutta ei mitään pahempaa
onneksi käynyt.

--- Lainaus päättyy ---

Samanlaisten tilanteiden välttämiseksi on erittäin tärkeätä panostaa silmien suojaukseen. Suojalasit on ehdottomasti airsoftin tärkein varuste ja niiden kohdalla kannnattaa panostaa laatuun!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta