Muuta > Offtopic

Urpointa mitä olet koskaan tehnyt.

<< < (8/9) > >>

Jondd:

--- Lainaus käyttäjältä: Geggo - 02.07.11 - klo:21:48 ---En sano, että se olisi oikein tai mitenkään hyväksyttävää, mutta jos keskaria tuolla näytät ihmisille on lopputulos usein tälläinen.
Kaikilla omat mielipiteet, eiks niin?

--- Lainaus päättyy ---
No mutta jos AIKUINEN vetää 13 vuotiasta pannuun niin ONKO se hyväksyttävää ja ansaitseeko 13 vuotias turpaanvedon jos näyttää aikuiselle keskaria? Ja on muuten aika säälittävää aikuiselta jos pikkupoika näyttää keskaria randomisti niin antaa turpaan. :/

Geggo:
En sanonut, että se on hyväksyttävää, mutta kyllä saa turpaanvetoa odottaa jos keskaria näyttää.
Jos sillä autoilijalla olisi ollut jotain vielä vähän pahemmin vialla olisi voinut käydä huonomminkin.
Ei Attelle tässä tapauksessa varmaan tullut pahempaa vahinkoa tai henkisiä traumoja, ja ainahan tuosta voi tehdä rikosilmoituksen.

Lopetetaanko tämä väittely tähän ja jatketaan ketjua?

KURP1TSA:
ehkä se kun heiteltiin mätiä omenia autojen alle ja ne ajo niitten päältä, jeii...
Se leikki loppu siihen ku yksi autoilija uhkasi soittaa poliisit.

Jode:
-Vein kavereitten kaa kaupan pullokoneeseen "epäkunnossa" lapun. Sit jäätii kattoo hetkeks miten ihmiset reagoi siihe lappuu, ja lopult sielt tuli ihmisii ulos pullpussien kanssa. Tän jälkeen Kaveri meni sisään kattomaan onko sitä lappua otetu viel pois, ja niimpä myjä tulee valittaa ja mä lähen muitten kavereitten kaa karkuu.

-Toinen juttu on varmaa, ku menin kaverin kaa koussa välkälle teepaidalla ku oli talvi. Ideahan oli,että meyritetää selvitä koko välkkä ilman, että opettaja tulee huomauttamaan, ja selvittiin melkein välkän loppuun.

-Sit viel semmone tarina, että heiteltii kananmunil ikkunoihin...... Se oli hauskaa. :)

-Oon näyttäny myös mopoauto kuskille kesoo, koska musta mopoauto on vaan niin nolo, että sitä pitää kutsua mautoksi. Autoilija lähti peruuttamaan, esitin viatonta, ja autoilija jatkoi matkaa.

-Tein äitile duudsoneitten opettaman källin. Laitoin makaroonii vessanpytyn posliinin ja kannen väliin, kun mama istahti siihen, se luuli, että pönttö hajoo sen alta.

VAROITUS! Ei kannata kokeilla :)

Ode:
Tarkoittanet Mautoilija jatkoi matkaa?

No joo.

Olin joden mukana kun heitteli kananmunia. Alkaa se vähä kyl omaatuntoo kolkuttaa jälkeenpäin
en kyl ite tainnu mihikää ikkunaa osua...

Olin mukana myös epäkunnossa jutussa.

Maalasin naamani naamioväreillä koska oli tylsää . Ei siinä muute mitää mut tosi ilkeen tuntusta pestä silmäluomista pois. Ja kävi viel niinki etten saanu kaikkia jote piti ottaa mutsin meikinpoistoaine käyttöön koska näytin siltä et mul ois ollu vihreet rajaukset silmissä. Sehän ei ois käyny laatuu koska jengihä ois luullu mua transuks jos kouluun menisin.
Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta