Airsoft > Yleistä

Pienet ja lyhyet kysymykset

<< < (142/142)

Hanska:
ei tullin kans tarvii tapella maksaa vaan verot sen mukaan mitä pitää ja katsoo itse et menee oikeiden nimikkeiden alle tavarat muuten voi joutua maksaa liikoja

Antti:

--- Lainaus käyttäjältä: -juggis- - 26.07.13 - klo:01:18 ---Monissa kaupoissa euroopan ulkopuolelta tilattaessa ne muuten laittaa sen paketin tulemaan lahjana, että asiakas säästyy veroilta.

--- Lainaus päättyy ---

Pätee vain jos lähetyksen arvoraja (oliko 23 vai 45e nykyään) ei ylity. Jos ylittyy, maksetaan tavarasta alvit ja tullit ihan normaaliin tapaan.

Viljo:
Ajattelin täs jossai vaiheessa ostaa kakkos aseeks snipun ni olisko toi wellin mb01 tai mb03 ok?

Pexi69:

--- Lainaus käyttäjältä: Antti - 26.07.13 - klo:10:43 ---Pätee vain jos lähetyksen arvoraja (oliko 23 vai 45e nykyään) ei ylity. Jos ylittyy, maksetaan tavarasta alvit ja tullit ihan normaaliin tapaan.

--- Lainaus päättyy ---

Tämähän koskee AINOASTAAN lahjaa. Mikäli tavara ei ole lahja, maksetaan alv. arvosta riippumatta.

2. EU:n veroalueen ulkopuolelta

EU:n veroalueen ulkopuolelta tuotavat tavarat on tulliselvitettävä, ja niistä on maksettava arvonlisävero ja valmistevero EU:n veroalueelle tuotaessa.

3. EU:n tullialueen ulkopuolelta

EU:n tullialueen ulkopuolelta tuotava tavara on tulliselvitettävä silloinkin, kun tuoja on yksityishenkilö. Kun rahdinkuljettajalta on saatu ilmoitus tavaran saapumisesta ja noutopaikasta (esimerkiksi postipaketteja luovuttava tullitoimipaikka), tavarasta on annettava Tullille tulli-ilmoitus.

Tulli-ilmoitukseen on liitettävä kauppalasku. Jos tavaran tuontiin tarvitaan lupia tai tuontitodistuksia, on ne liitettävä mukaan.

EU:n tullialueen ulkopuolelta ostetuista tavaroista maksetaan

mahdollinen tulli
arvonlisävero
mahdollinen valmistevero - esim. alkoholijuomat, virvoitusjuomat ja tupakkatuotteet
alkoholijuomista ja virvoitusjuomista lisäksi juomapakkausvero.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta