Muuta > Offtopic

Pulinaboksi

(1/391) > >>

Tuomas Siitonen:
Lisää eloa tällekin laudalle. Mitä jos pistettäisiin lähestulkoon vapaan keskustelun topic tänne? Tuskin ketään kuitenkaan oikeasti häiritsee uusien viestien selaaminen Offtopic-alueelta.

Kuitenkin pari pientä asiaa olisi varsin mukava pistää korvan taakse.

1) Ei turhaa spämmiä ("ok", "emt", "lol"). Ne kokonaiset lauseet on edelleen toivottuja.
2) Aihe vapaa hyvän maun ja suomen lain rajoissa.
3) Kuka tahansa (poislukien porttikiellon saaneet) saa kirjoitella tänne.
4) Tämä ei ole vakava topic.

Ja tavoitteena olisi ihan vain jutella ja tuoda esille omia fiiliksiä asioista ja jutuista. Ja tsydeemeistä. Tai vaikka kerskua kun tuli hyvä koenumero, sait töitä. Miettiä miten lampaiden karvoitusta käytetään kaulaliinassasi joka peittää suusi, mitä jos se viulunsoittaja olisi pudonnut katolta, miten naapurin kukkahattutäti tuijottaa pitkään maastopuku/aselaukku/punainen skootteri -yhdistelmää, kuinka sama naapuri liukastui pihalla, kuinka näit jotain muutakin hauskaa... Keksi itse.


--

Miro, Marius, näenkö mä ihan väärin vai pälyilettekö te taustalla uusimman softaajan (10/2008) sivulla 60? MITÄ TE SIELLÄ TEETTE?!

Migog:
Kyllä siinä on miro ja marius, minäkin olisin voinut päästä kuvaan, itse olin(kai?) siinä jossain lähettyvillä. Sain filon kokeesta 10. Täytin maitopurkin vedellä ja heitin sen ilmaan ja katsoin miten se hajosi kun putosi maahan, se oli hauskaa. Naapurissa ei ole kukkahattutätiä eikä mulla ole skootteria. Susiakaan ei ole lähellä. Juttelin tänään yhen tyypin kanssa DPM:stä koulussa ja semmosta, sen lisäksi pelasin ruotsin tukikurssilla chinahandia ja RO-tunnilla ristiseiskaa, ei ehditty pelata sitä peliä sillä tunnilla loppuun joten jäätiin pelaamaan luokkaan, vaikka kaikki muut lähti ja myöhästyin sen terveystiedon tunnilta.

hjördis:
 :P Nyt pääsee vihdoin olemaan teinitähti.
Juu muuten tosta jenkkiarmeijan selkäradiosta, mistä sellaisia saa?
Siis mitä esim. Namissa käytettiin. Muute sit mikä on härmistyminen?

Miikka Vento:
Härmistyminen on sublimoitumisen vastakohta. Tarkoittaa olomuodon muutosta suoraan kaasusta kiinteäksi ilman nestemäistä välimuotoa. Sublimoituminen on sitten sama toisinpäin.

Tuomas Siitonen:

--- Lainaus käyttäjältä: Miikka Vento - 11.11.08 - klo:23:51 ---Härmistyminen on sublimoitumisen vastakohta. Tarkoittaa olomuodon muutosta suoraan kaasusta kiinteäksi ilman nestemäistä välimuotoa. Sublimoituminen on sitten sama toisinpäin.

--- Lainaus päättyy ---

No tuo opetettiin jo seiskalla. Tymä.

Mutta meikäläinen lähtee töihin tältä istumalta. Näkemihin, työvuoro tänään 1200-2000. :| Aika pepusta. Terveyskeskus on jännä paikka työskennellä, mutta missäs muut jäkesoftilaiset käy töissä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta