Kaupankäynti > Kimppatilaukset

REDWOLF Kimppatilaus

(1/1)

jakenog:
Olisi tarkoitus tilailla Redwolfista palikkaa ja kysynkin nyt, että onko tarvetta saada jotain kyseisestä kaupasta?

Mikäli saadaan tarpeeksi tilaajia/tilattavaa, niin voidaan tehdä tilaus ja saadaa postikulut/tulaukset jaettua pienemmiksi.

Tilaus olisi tarkoitus tehdä heinäkuun lopussa vko29-30.

Halukkaat voi heittää ilmoitusta tämän viestin perään niin katsellaan sitten saadaanko tilausta aikaiseksi.

Hanska:
Mukana

jokuvaan:
Oisin varmasti mukana jos vain tietäisin varmasti minkälainen "metal body" AIM M4A1 aseeseen sopisi. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AdvanceSearchResult?productname=metal+m4&brandId=&search=true&productcode=metal+m4&mode=simple Tossa on jotain noita ja asehan on. http://www.proairsoft.com/acatalog/info_EG402BK.html Jos joku koneempi osaisi kertoa silmämääräisesti niin olisi kiva.

jakenog:

--- Lainaus käyttäjältä: jokuvaan - 15.07.11 - klo:23:19 ---Oisin varmasti mukana jos vain tietäisin varmasti minkälainen "metal body" AIM M4A1 aseeseen sopisi. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AdvanceSearchResult?productname=metal+m4&brandId=&search=true&productcode=metal+m4&mode=simple Tossa on jotain noita ja asehan on. http://www.proairsoft.com/acatalog/info_EG402BK.html Jos joku koneempi osaisi kertoa silmämääräisesti niin olisi kiva.

--- Lainaus päättyy ---

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että jos otat kokonaan uuden rungon niin pitäisi sopia etupäähän heittämällä, Hoppiyksikkö voi olla tiukka ja sitä saattaa joutua muokkaamaan...

jakenog:
Laitan tilauksen menemään eteenpäin tiistaina 26.7.2011.
Tilauslistat valmiina tuotekoodeineen minulle sunnuntaina YV:llä 24.7.2011.
Teen kyselyn wolfiin ja saan tietää rahtikulut.
Hinnat voi jokainen suunnilleen laskea lisäämällä tuotteisiin 23% ja hieman rahtikuluja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta