Järvenpää-airsoft ry

Yleistä => Tiedotteet => : stirre 25.01.07 - klo:13:11

: Ilmoitettavaa
: stirre 25.01.07 - klo:13:11
Nyt ylläpidon ilmoitukset tiivistetään yhtene ketjuun, joka on LUKITTU, joten ilmoituksia ei voi kommentoida, eli jos jotain valitettavaa tai vastaavaa niin yksityisviestillä minulle, Patrikille tai Aslalle, myös muille ylläpitäjille voi palautetta pistää mutta parhaiten palautteet menevät perille kun pistät ne minulle.

Kuten jotkut ovat havainneet on täälläkin alettu kiroilemaan, mikä ei ole ollenkaan kivaa, pelkkää ala-aste ikäisten virtuaali elimen pidennystä esittelemällä kovista. Joten kirosanasuodatin on otettu käyttöön, myös banaani voidaan tarvittaessa jakaa jos käytös ei paranne.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 31.01.07 - klo:20:22
Foorumin tietojärjestelmä kaatui, eikä sitä saatu palautettua, joten tietoja haettiin tietokannasta ja kaikkia tietoja ei olla ehditty vielä palauttaa, mutta tässä kunhan muilta kiireiltä kerkeää palauttelen nuo loputkin.

Koska tietokanta on sama kuin ennekin, pyytäisin ilmoittamaan mahdollisista virheistä (tiedostoon ei pysty kirjoittamaan, tiedostoa ei löydy tjsp.)

EDIT: Kaikkien käyttäjien keskustelukuvakkeet ovat hävinneet jonnekkin bittiavaruuteen, joten kannattaa ladata ne uudestaan, tosin jos haluaa ladata vanhan kuvansa(jota ei enää omalta koneelta löydy), kannattaa ottaa yhteyttä minuun, koska varmuuskopiossa nuo keskustelukuvat on, mutta niitten palauttaminen ei onnistunut.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 16.04.07 - klo:11:13
Kuten kaikki varmasti huomasivatkin on merkki että, foorumin kategoriassa ei ole uusia viestejä (vaalean vihreä) on muuttunut reippaasti eri väriseksi, tämä siksi että teidän olisi helpompi havaita onko tietyille alueille tullut uusia viestejä.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 26.04.07 - klo:17:55
Jostakin syystä järjestelmä oli päättänyt lähettää viestiä lähes kaikille käyttäjille. Toivottavasti tämä ei toistu.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 14.06.07 - klo:10:14
Sivustolla tehty pieniä muokkauksia, joten kommentointi on poistettu. Jos haluat kommentoida jotain artikkelija luo sille foorumilla oma alue paikka.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 18.06.07 - klo:12:27
Kun tästä irc-gallerian yhteisö hommasta on tullut niinkin paljon kuin lähes 20 viestiä, päätin tuomaksen kanssa että pistetään yhdistykselle yhteisö pystyyn. Yhteisön löytää tästä (http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=2287702). Muistakaan myös irc-kanava(järvenpääairsoft@Qnet) sekä sen IRC-galleria (http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=2000361)-osa.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 08.09.07 - klo:10:52
Kaikille uusille ja myös joillekkin vanhoille jäsenille tiedoksi: Jos foorumilla käyttäjätiedoissanne ei lue ryhmää jäsen, mutta olette kuitenkin jäseniä, pistäkää yv:tä minulle, niin vaihdetaan tila jäseneksi. Kaikkia jäseniä ei varmaankaan ole näet muistettu ylentää jäseniksi asti, kuten tarkoitus on ollut.

Liittäkää viestiinne nimenne, niin ei tarvitse sitä kysellä ennen arvon vaihtamista.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 08.01.08 - klo:14:57
Käyttäjä ryhmien asetuksia on päivitetty, mitään järisyttäviä muutoksia normaaleille käyttäjille ei ole tullut, mutta yksityisviesti kansiohin on tullut seuraavanlaista säätöä:
Normaali käyttäjä yksityisviesti on tuplattu, siis entisen 4 sijaan tilaa on 8:ksalle viestille.
Jäsenien yksityisviesti kansion tila on entisen 40 viestin sijasta rajoittamaton, käyttäkää sitä tilaa silti kohtuudella.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 04.02.08 - klo:16:30
Hymiöt poistettu viestin kirjoitus kentän yläpuolelta.
Sekä tuleva yönä tulee foorumin toimintaan käyttökatkos n. 00.00 -> 02.00, kun softaa päivitellään.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 23.02.08 - klo:16:18
Viimeinkin, arvoisat netin käyttäjät:
Yhdistys on luopunut vanhoista sivuistaan, joitten ohjelmisto ei edes toiminut ja korvannut sivut uusilla, tarkistakaa linkkilistat ja kirjanmerkit että ne ohjautuvat osoitteeseen http://www.jarvenpaa-airsoft.fi/index2.php tai http://www.jarvenpaa-airsoft.fi/index.php . Elikkä osoite http://www.jarvenpaa-airsoft.fi/koti/index.php ei ole enää käytössä, vaikka tällä hetkellä sivut vielä löytyvät.
Palautetta toivotaan uusista sivuista ja valitettavasti kaikki linkit eivät vielä toimi, mutta nekin laitetaan toimimaan mahdollisimman nopeasti.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 28.02.08 - klo:15:34
Tälläistä tällä kertaa:
Itseäni alkaa pänniä nämä uudet rekisteröijät, jotka yleensä eivät vaan muista salasanaansa tai kiertävät banneja.
Itse en ylläpitäjänä moista viitsi katsella, tekisi jo valmiiksi mieli pistää kaikki joilla on tunnuksia jäähylle, mutta olen reilu ja jätän laittamatta. Seuraavan kerran kun joku luo uuden tunnuksen vaikka vanhakin on olemassa, oli syy mikä tahansa, pistän piitkän banaanin, proxylle, IP:lle, sähköpostilla sekä kaikille muillekkin mahdollisille. Enkä puhu viikoista, vaan pistän kyllä minimissään kuukauden, varmaan parikin. Jos et muista tunnuksia tai niissä on muita ongelmia, ota minuun yhteyttä, älä lähde oikaisemaan luomalla uusia tunnuksia, siitä ei ole mitään hyötyä, pelkkää haittaa. Esim. me emme pysty tietämään paljonko meillä on käyttäjiä foorumilla, koska joillakin on jo 3 tunnukset täällä.

Ei muuta tällä kertaa, stirling kuittaa.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 27.03.08 - klo:18:09
Tietokantojen säätämiset kadotti äänestykset.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 28.05.08 - klo:20:54
Vuosikokous kaudelle 2008-2009, johti seuraavanlaisiin foorumijärjestelyihin:
- Decoil moderaattoripuuhapeteksi.
- Juhku ja Ranssi puuhapeteiksi.
- Miikka Vento ylläpitäjäksi.
- Jussi tiputettiin jäseneksi.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 09.06.08 - klo:12:58
Jotain pahaa häikkää, pahoittelen...
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 13.08.08 - klo:06:13
Softaa päivitelty. Ilmoitelkaa jos ulkoasu, käännökset tai jotain vastaavaa kusee.
: Vs: Ilmoitettavaa
: Tuomas Siitonen 22.08.08 - klo:00:26
Uusi ihku moderaattorien blogi Järvenpää-airsoft ry:n etusivulla!

www.jarvenpaa-airsoft.fi
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 20.10.09 - klo:20:28
Vihdoinkin sain työn ja tappelun jälkeen päiviteltyä foorumin softan. Kovasti valitteli ettei ulkoasu toimi, joten jos häikkää löytyy niin ilmoitelkaa ihmeessä.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 05.09.11 - klo:10:09
Sivustolla toteutaan huoltokatko 25.9.2011 illasta alkaen. Arviotu kesto on seuraavaan aamun asti.
Huoltokatkon aikana palvelut siirretään uudelle palvelimelle ja sivustomme sekä foorumimme uusitaan. Foorumeiden pitäisi toimia kuten aiemminkin päivityksen jälkeen, tosin testeissa on havaittu että käyttäjäkuvat voivat kadota päivityksen yhteydessä.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 26.09.11 - klo:23:30
Foorumin päivitys on nyt saatu suoritettua. Joillakin käyttäjillä saattaa esiintyä yhä ongelmia päästä foorumille, johtuen siitä että kaikki nimipalvelimet eivät välttämättä tiedä foorumimme uutta sijaintia vielä.
Sivuston kanssa on ollut odottamattomia ongelmia, joten sivusto itsessään ei vielä tällä hetkellä ole toiminnassa.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 03.10.13 - klo:21:35
Foorumeiden sekä sivuston kanssa ollut serverin päivityksestä johtuen ongelmia. Ongelma on nyt kierretty ja foorumin pitäisi toimia normaalisti.
Sivujen kanssa ongelma jatkuu, ilman www.- alkuosaa sivustolla törmää virheilmoitukseen. Vikaa selvitetään.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 02.04.14 - klo:20:16
Foorumeiden toiminnassa on ollut ongelmia, johtuen serverin suuresta kuorman määrästä. Asiasta on tiedotettu palveluntuottajaa, joka toivottavasti ryhtyy nopeasti tarpeellisiin toimenpiteisiin.
Myöskin foorumeiden asetuksia on muokattu, joten toivottavasti katkoksia ei enää ilmene.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta mielipahaa.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 09.04.14 - klo:15:57
Kuten sivustolta tai sähköpostistaan huomanneet että tänään on lähetetty vuoden 2014 vanhojen jäsenien laskut tämän vuoden jäsenyydestä.
Kannattaa olla jäsen, koska vain silloin pääset nauttimaan jäseneduistamme! Jos et ole jäsen, löydät täältä (http://jarvenpaa-airsoft.fi/?page_id=98) ohjeet liittymiseen.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 25.12.14 - klo:14:31
Yhdistyksen sivut ovat toistaiseksi poissa käytöstä, tämän ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa foorumin toimintaan.
Yritämme saada sivut takaisin toimintaan mahdollisimman nopeasti.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 11.03.15 - klo:15:27
Valitettavasti foorumin kanssa on ollut jälleen ongelmia. Tämän vuoksi foorumi on siirretty uudelle palvelimelle ja kaiken pitäisi toimia nyt normaalisti.
: Vs: Ilmoitettavaa
: stirre 09.06.15 - klo:04:11
Tärkeä tiedote kaikille käyttäjille!
Yhdistyksen keskustelualue suljetaan 13.6.2015!
Syynä tähän on se että nykyinen keskustelualue ei palvele enää tarkoitustaan.  Koska meillä ei ole tarvetta ylläpitää sekalaisia enemmän tai vähemmän yhdistyksen ydintoimintaan liittymättömiä viestiketjuja ja Suomessa on olemassa useita airsoftiin keskittyviä keskustelualueita, joissa vastaavia keskusteluja voidaan käydä. Yleisistä keskustelualueista voimme mainita esimerkkeinä Airedin (http://airedi.fi/lauta) ja Softaajan (http://softaaja.fi).

Koska foorumilla on sisältöä peräti 18500 viestin verran ja viestit voivat sisältää jopa asiaakin olisi sääli hävittää viestit bittiavaruuteen poistamalla foorumi netistä tai piilottamalla olemassaoleva sisältö huomaamattommaksi. Tämä keskustelualue jatkaa siis vanhalla paikallaan sisältöineen, kuitenkaan uusien viestien kirjoittaminen ei ole enää mahdollista sulkemisen jälkeen.

Tulemme julkaisemaan yhdistyksen uuden kevennetyn keskustelualueen piakkoin uudessa osoitteessa. Pyrimme uudistuksen yhteydessä parantamaan keskustelualueen mobiili-käyttöä. Tulemme tekemään nykyiselle keskustelualueelle näkyvän linkin uudelle keskustelualueellemme. Uudella keskustelualueella tullaan keskittymään vain yhdistyksen ydintoimintaan, eli airsoftin kehittämiseen Keski-Uudenmaan alueella sekä pelien järjestämisestä tiedottamiseen. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan että olemme päätyneet siihen ettei nykyisten käyttäjien siirtäminen uudelle keskustelualueelle ole järkevää, joten jokainen joutuu luomaan itselleen uuden käyttäjätunnuksen. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Tämä on yksi osa yhdistyksen kaudella 2015 tehtäviä uudistuksia. Näihin toiminnan uudistuksiin kuuluu uuden keskustelualueen lisäksi yhdistyksen uusien sivujen julkaisu sekä holvi (https://holvi.com/shop/jarvenpaa-airsoft/) verkkokaupan avaaminen jäsenyyden hakemiseen sekä hihanauhojen ja raatorätin tilaamiseen.